Tips & tricks

Isen må ikke være for kold
Selvom is er den eneste fødevare man spiser kold, er det vigtigt at den ikke er for kold. Kulde lammer nemlig vores smagsnerver på tungen, og alt for kold is smager derfor ikke af så meget. Den korrekte serverings temperatur er omkring -15 grader C. Det er noget mere end direkte ud af fryseren derhjemme, som er -18 grader C eller koldere. Tag derfor isen ud af fryseren i god tid inden den skal serveres og lad den så stå på køkkenbordet i 20-30 minutter eller en hel time i køleskabet. Velbekomme.

Bornholms Ismejeri, isvaffel i Postgade

Bemærk: Når du køber is hos os, er den klar til servering. Det er derfor vi kommer den i en termoboks. Termoboksen kan holde isen kold i op til en time.

Bornholms Ismejeri brombær is

Lav selv is
Det er sjovt at lave sin egen is! I vores bog IS HELE ÅRET finder du en lang række forslag til opskrifter - og en masse gode råd og vejledning. læs et uddrag af bogen her (link)

Serveringsforslag
Masser af gode ideer og forslag til servering i bogen ISKAGER, der udkommer i foråret 2018. indtil da kan du følge med på fakta.dk eller INSTAGRAM, hvor vi løbende poster serveringsforslag.

Isdrinks

I bogen ISDRINKS giver vi en række forslag til en ny og spændende måde at servere cocktails på. Læs uddrag (link) og omtaler (link).