Inspiration og opskrifter

Her får du inspiration til selv at lave is og serveringsforslag, der gør isen endnu mere festlig. Eller hvad med en iskold cocktail peppet op med hjemmelavet is.  

SERVERINGSFORSLAG

Vi har samlet en række serveringsforslag så du hurtigt kan pifte desserten lidt op. Køb en is fra Bornholms Ismejeri i dit lokale supermarked og pift den op med opskrifterne her på siden. Fx. lakridsis med appelsin i lavendelsirup, vaniljeis med bagt pigeon æble med tranebær, ingefær og nelliker.

Klik her og se flere serveringsforslag.

INSPIRATION TIL AT LAVE IS DERHJEMME

Is hele året er spækket med et væld af opskrifter skabt med stor kreativitet og passion. De mange inspirerende isopskrifter tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, og til hver årstid er der serveringsforslag til nytænkende cocktails og longdrinks baseret på is. Og så er is ikke bare chokolade, vanilje og jordbær – der bringes også anderledes opskrifter på sorbet med fx grannåle, røget laks eller øl og flødeis med danablu eller rosenblomster.

Bogen gennemgår teknikkerne bag produktionen af den gode is og bringer masser af gode tips og tricks til, hvordan man får de bedste resultater, hvor man finder den bedste vanilje og kanel, hvordan man brænder nougat, laver krystalliseret chokolade, giver jordbærisen et ekstra pift og meget, meget mere.

Klik her og læs mere om “Is hele året”.

Isdrink 02

FANTASIFULDE ISDRINKS

Isdrinks er en nytænkende isbog med cocktails og drinks serveret elegant med hjemmelavet is i stedet for isterninger.

Bogen kommer både rundt om den traditionsrige amerikanske Ice cream float, traditionelle cocktails og forfatternes egne signaturdrinks. Her er fx Cubansk mojito med sorbet af friske mynteblade, Lumumba med chokoladeis, rom og flødeskum samt Aperol spritz med mandarinsorbet. Og med en hjemmelavet sorbet af ingefær og lime kreeres måske verdens bedste Dark ’n’ stormy.

 

Klik her og læs mere om”Isdrinks”