Plantebaseret is

Smag plantebaseret is af havredrik og bælgfrugter. Vi har udviklet en række spændende og smagfuldevarianter som sælges både i Svaneke og hele landets supermarkeder. Og i samarbejde med bornholmske landmænd kan vi snart tilbyde plantebaseret is af bornholmsk havre, favabønner, ærter m. fl.

Hos Bornholms Ismejeri finder du altid masser af vegansk is. Alle vores sorbetter er nemlig veganske. Dem laver vi af frugt, bær, sukker og bornholmsk vand. Vi bruger udelukkende plantebaseret stabilisator.

PLANTEBASEREDE VARIANTER

Til COOP har vi udviklet en serie plantebaseret is på havredrik: Salt karamel og chokolade. I samme veganske serie kan du også få en jordbærsorbet.

I ismejeriet har vi altid et bredt udvalg af veganske varianter, både plantebaseret (havre eller bælgfrugter) og sorbetter. Alle vores sorbeter er 100% veganske.

HAVREDRIK ELLER BÆLGFRUGTER

Vores oprindelige plantebaserede is er lavet af havredrik. Vi håber at kunne præsentere en havredrik af økologisk bornholmsk havre meget snart. I mellemtiden eksperimenterer vi med bælgfrugter, og har lavet virkelig meget lækker is af kogevandet fra favabønner.

Læs mere om vores samarbejde med BÆLG

PLANTEBASERET SORBET

Vidste du at alle vores sorbetter er lavet 100% vegansk? Vi bruger ingen animalske produkter i vores sorbetter, og veganere kan trygt spise alle vores økologiske sorbetter.

.